Hrvatska albanija.jpg Nemačka Rusija Slovenija Bugarska madjarska.jpg Italija Francuska Rumunija Češka turska.jpg Holandija Švedka Danska finland.jpg Norveska estonija.jpg galicija.jpg malta.jpg tajland.jpg

home   |   контакт   |   пријава на список на линковиТуризам
-

(внесете на латиница)

-
Хотели, мотели, сместување - Скопје
www.aleksandarpalace.com.mk Хотел Александар Палас - Alexandar Palace ***** - information
on location and services
Skopje
Makedonija
www.clubbersguide.com.mk Clubbersguide - Клубови: Сајт за клабинг сцената во
Македонија
Makedonija
www.hotel7.com.mk Хотел: 7 Скопје Makedonija
www.hotelambasador-sk.com.mk Хотел Амбасадор Скопје Makedonija
www.hotelcentar.com.mk Хотел Центар Скопје Makedonija
www.hotelvictoria.com.mk Хотел Викторија Скопје Makedonija
www.imperial.com.mk Хотел Империјал е луксузен и удобен хотел кој ги задоволува
највисоките интернационални критериуми на хотел од првла
класа / Hotel Imperial Mavrovo - small up-scale hotel in Skopje
Скопје

Makedonija

www.rosediplomatique.com.mk Hotel Rose Diplomatique Скопје Makedonija
www.tims.com.mk Хотел Тимс Скопје Makedonija
www.wiphotel.com.mk Хотел Вип Скопје MakedonijaХотели, мотели, сместување - Охрид

www.matjanapartments.com.mk Matjan apartments - Апартмани Матјан - Луксузни апартмани и
соби сместени во строгиот центар на Охрид
Охрид
Makedonija
-
www.hotelbelvedere.com.mk Hotel Belvedere Makedonija
www.hotelcingo.com.mk Хотел Чинго / Hotel Chingo Ohrid - information on facilities,
accomodation and rates
Охрид
Makedonija
www.hotelinexgorica.com.mk ADInex Hotel Ohrid Makedonija
www.hotelklimetica.com.mk Hotel Klimetica placed in Ohrid, under the stope of mountain
Galicica in a beautiful surrouning of a pine wood is only 100m
from the beach
Охрид

Makedonija

www.hotelkocarev.mk Хотел Коцарев Охрид Makedonija
www.hotellagadin.com.mk Хотел Лагадин Охрид Makedonija
www.hotelmolika.com.mk Хотел Молика Makedonija
www.hotel-stnaum.com.mk Хотел Свети Наум / Hotel Complex St. Naum Ohrid - information
on facilities, accomodation and rates, as well as pictures from the
hotel and its surroundings
Охрид

Makedonija

www.hoteltino.com.mk Хотел Тино Охрид Makedonija
www.milleniumpalace.com.mk Хотел Милениум Палас - Millenium Palace, на 300 метри од
центарот на Охрид
Охрид
Makedonija
  www.tiffanyapartment.com Apartman Tifani / Апартманот Тифани е лоциран во самиот центар
на Охрид, во раздвижена зона, каде во кој правец и да тргнете
ќе го имате Охрид на дланка
Охрид Makedonija
  www.vilaflora.com Вила Флора е прекрасна вила на 100м од градската плажа;
Има 22 соби со кабелска тв и интернет приклучок, ресторан и
цветна летна градина
/ Villa Flora je prelepa vila u Ohridu, na 100m
od gradske plaze; Ima 22 sobe sa kabelskom tv, internet priklucak,
restoran i cvetna letna bashta
Охрид Makedonija
www.villamilka.mk Villa Milka is luxurious touristic villa in center of Ohrid, the city of
charming crystal -blue lake
Ohrid Makedonija
www.vispoj.com.mk VIS POJ Travel and Tourist Center - Tourist agency with excelent
service
Охрид
MakedonijaХотели, мотели, сместување - останато
www.bistra.com Хотел Бистра / Hotel Bistra Mavrovo - information on facilities,
accomodation and rates
Маврово
Makedonija
www.coma-mall.com Ресторан Дрина Струга Makedonija
www.drim.com.mk Хотел Дрим Струга Makedonija
  www.hotelepinal.com Hotel Epinal Bitola Makedonija
  www.hotelmanastir.com.mk Хотел Манастир Берово Makedonija
www.hotelpark.mk Хотел Парк / Hotel Park Negotino - information on facilities,
accomodation and rates
Неготино
Makedonija
www.hotel-sirius.com.mk Хотел Сириус Струмица Makedonija
www.kapri.com.mk Hotel-Restoran KAPRI*** Bitola Makedonija
www.kp.mk Хотел Кристал Палас, за туристи и бизнисмени кои доаѓаат во
Прилеп
Прилеп
Makedonija
www.petrolcompany.com.mk Хотел Петрол Компани Тетово е комплекс на хотел, ресторани,
кафебар, бензинска пумпа и маркет за домаќинство
Тетово
Makedonija

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

Srbija

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina
ЦРНА ГОРА Crna Gora

Посетете и листа на сајтови од најдобрите хотели во светот на bestwebsitesdirectory.info, кликнете ТУКА
Ресторани
www.kapri.com.mk Hotel-Restoran KAPRI*** Bitola Makedonija
www.petrolcompany.com.mk Хотел Петрол Компани Тетово е комплекс на хотел, ресторани,
кафебар, бензинска пумпа и маркет за домаќинство
Тетово
Makedonija
  www.restoranmrs.com Ресторан МРС Берово Makedonija
www.restaurants.com.mk Ресторани - Гастрономски водич, детален опис за
ексклузивните ресторани во Македонија / Find the best
restaurant to your taste in Skopje, Ohrid, Bitola - Macedonia
Skopje
Ohrid
Bitola
Strumica
MakedonijaTуристички одредишта

www.exploringmacedonia.com
ExploringMacedonia.com - Национален портал за туризам на
Македонија каде меѓународните тур-оператори, туристи и
странски државјани со подолг престој во Македонија ќе најдат
се' што им е потребно за посета и престој во Македонија
(настани, културни информации, дестинации, тури,
сместувања, превоз, услуги, реткости и многу друго)
Makedonija
  www.travel2macedonia.com.mk Travel to Macedonia - Traveling & Tourism portal; Provides travel
tips, accommodation & various tourist information
Makedonija

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

Srbija

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora
Посетете и листа на туристичките сајтови на земји во светот на bestwebsitesdirectory.info, кликнете ТУКА
Tуристички манифестации

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

Srbija

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora
Tуристички агенции, сојузи
www.arbotravel.com Arbotravel, Туристичка агенција со голем број на аранжмани,
изнајмување на возила, превоз, авионски билети, летување,
зимување, Нова Година, крстарење, Школување у САД...
Скопје Makedonija
www.airtours.com.mk Lufthansa City Center - Туристичка агенција. Makedonija
www.amsm.com.mk AMSM - travel agency for international and domestic travel Makedonija
www.arbo.com.mk
Arbo Tours - Туристичка агенција: Arbo Tours / Travel agency for
international and domestic travel
Скопје Makedonija
www.aries.com.mkTravel to Macedonia, find a hotel, accommodation, visit Bitola, Ohrid, Skopje and more.. ; Travel Agency Services hotels, accommodation, holidays, guides, real, consulting estate, airticketing, visas, eco and alternative tourism, visit Heraclea Linkestis, Pelister mountain and Ohrid Lake Makedonijawww.atam.org.mk ATAM - Association of the Travel Agencies of Macedonia Makedonija
www.atlantis.com.mk
Атлантис - Туристичка агенција / Travel agency for international
and domestic travel
Makedonija
www.atlasplus.com.mk Атлас плус - Туристичка агенција Makedonija
www.aurora.com.mk
Аурора турс - Туристичка агенција; AURORA TOURS - Travel
Agency
Скопје
Makedonija
www.city.com.mkСити травел - Туристичка агенција: Обезбедува комплетни
патнички услуги шиурм светот, скроени според специфичните
потребни на компаниите и приватните клиенти / City Travel is
dedicated to provide coprehensive worldwide travel services
tailored to the specific needs of corporate and private clients
Makedonijawww.deatours.com.mk Dea tours agency Ohrid Makedonija
www.europeturist.com.mk Еуропе Турист - Туристичка агенција Makedonija
www.euroturist.com.mk
Еуро турист - Туристичка агенција Еуро Турист - (Албански и
Англиски јазик)
Тетово
Makedonija
www.fibula.com.mk Fibula Air Travel - Travel Agency - antalija, grcija, turcija, letuvanje... Скопје
Makedonija
www.generaltourist.com.mk Генерал турист - Туристичка агенција Makedonija
www.gullivermils.com.mk Гуливер - Туристичка агенција Makedonija
www.kondorn1.com.mk Кондор - Туристичка агенција Makedonija
www.kouzon.com.mk
Kouzon Corporation - Work&Travel - Cruise Ship Employment - Student Programs Makedonija
www.markopolo.com
Marco Polo Tours - international and domestic travel, authorized
KLM agent
Makedonija
www.nehartours.com.mk Нехар турс - Туристичка агенција / Nehar Tours Travel Agency Makedonija
www.orfej.com.mk ORFEJ - Travel Agency Makedonija
www.palas.us
Палас травел - Туристичка агенција, имиграциска помош,
мобилни телефони, преводи.

www.pet.com.mk PET tour operator Makedonija
www.pilottravel.com.mk Пилот травел - Туристичка агенција / PILOT TRAVEL Makedonija
www.savana.com.mk SAVANA Tourist Enterprises Skopje Makedonija
www.simoniumtravel.com.mk Simonium Travel - Macedonian Incoming Travel Agent Skopje Makedonija
www.travel-tourist.com Травел турист - Ако патувате, барате сместување или барате
контакти во било која дестинација, тогаш Вие сте на
вистинското место. На нашиот web portal ќе најдете најширока
понуда на туристички услуги и се што вам Ви е потребно како
би ја направиле Вашата посета едно пријатно искуство.

www.turist.com.mk

Турист е членка на IATA, АТАМ, Галилео, Амадеус,
Гоглобал-Травел; Од нас очекувајте исклучително
професионален и коректен однос; Тимот на ТУРИСТ е со
долгогодишно искуство во областа на туризмот; Од 1999 год.
сме поврзани со светскиот хотелски-резервационен систем...

Битола Makedonija

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

Srbija

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora
Останато
www.horizonvoyage.com Хоризонт - Се она што некогаш сте го сакале повторно е со вас. Makedonija
  www.travel2macedonia.com.mk Travel to Macedonia - Traveling & Tourism portal; Provides travel
tips, accommodation & various tourist information
Makedonija

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

Srbija

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora


Apartmani Garden, Igalo, Herceg Novi, Crna Gora